2 m3-es PPW/PEW műanyag ivóvíz tartály
2017. január 19. írta: tartaly

2 m3-es PPW/PEW műanyag ivóvíz tartály

Kérdések 2 m3-es műanyag ivóvíz tartályról:

  • Szeretnék rendelni egy ivóvíz tároló 2 m3-es műanyag tartályt. Mikorra tudják vállalni?: Rendben, megoldható. Általában van raktáron. Ha nincs, a rendeléstől számított 2-4 héten belül elkészítjük, igény esetén kiszállítjuk. A tartály itt rendelhető: http://www.tartalywebaruhaz.hu/36699-muanyag-ivoviz-tarolo-tartalyok/654413-1a-2-m3-es-ppw-pew-muanyag-ivoviz-tarolo-tartaly 
  • Ez egy erdőszéli vádászházhoz lenne rendelve. A gépész kérdése hogy mekkora átmérőjű a csonk: Bármekkora lehet. A tartályon nincs kialakítva csatlakozás, azt a helyszínen érdemes kivágni és a melléklet gumicsatlakozót beleilleszteni, melybe pontosan illeszkedik a cső, pl. egy 32 mm-es: http://www.tartalywebaruhaz.hu/-gumi-csatlakozok-csovekhez/-dn-32es-gumi-csatlakozo . A gumi csatlakozó helyett kérhető felhegesztett menetes csonk is, pl. 1"-os méretben. Ezek benne vannak az árban!
  • Tudnak e egy szerkezeti alaprajzot küldeni nekem: Igen, a mellékletben megy; A rajzon a méretek: D = ~ 120 cm, H = ~ 150 cm, h = 5 cm (a föld feletti tartály esetén nincs merevítés a tartály tetején).
  •  Ebbe a tartályba kell elhelyezni egy szivattyút mi vezérli a házba jutó vizet.A tartály föld felett lenne elhelyezve és rákötve a vízvezeték csonkra.: Rendben, megoldható!
  • A tartály kiszállítását meg tudják oldani? Igen, ha küld szállítási címet, kiszámolom a kiszállítás díját!
  • Fizetés előre utalással vagy szállításkor kp.!
  • Képek:

1.jpg

4f9_1_big.jpg

20100128140.jpg

www.tartalywebaruhaz.hu   30/383-4000

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalygyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1712138193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása